Personlig træning

Personlig træning


- overskuelig, realistisk og effektiv træning -

Som personlig træner tager jeg udgangspunkt i dig, og hvem du er. Du vil opleve et træningsforløb, hvor afsættet er din hverdag, dine mål og de ressourcer som du har til rådighed.
Det bliver afsættet for vores samarbejde, hvorfra vi arbejder målrettet og langsigtet for at sikre en langvarig og holdbar succes.  

Vi er alle unikke, og har vidt forskellige ønsker, forventninger og udgangspunkt som vi starter fra. Det som vi har tilfælde er, at lige meget alder, køn eller situation så kan vi forbedre os fra det udgangspunkt, som vi er på lige nu. 

Lige meget hvor du ønsker at træne, om det er i center, ude i det fri, hjemme hos dig selv eller et helt fjerde sted så kan jeg hjælpe. 

Det klassiske forløb vil tage udgangspunkt i, dine unikke ønsker og behov, hvor vi vil starte med at arbejde med dine vaner og tanker omkring KRAMSSS faktorerne.

Kost
Rygning
Alkohol
Motion
Søvn
Stress
Sociale relationer

Alt sammen faktorer, som spiller en stor rolle i din langvarige sundhed, trivsel og overskud i hverdagen. 

Mit mål er at hjælpe dig med at bygge en livsstil og sundhedsom holder helelivet. 

Hvad kan jeg som personlig træner tilbyde dig?

Som personlig træner kan jeg

Træningsformer

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, at ville starte med at træne. Der er desværre ingen mangel på smarte sælgere, Youtuber og godt menene folk som fortæller at du bestemt ikke kan leve uden udstyr X, eller at du ikke kan nå dine mål uden at skyde genvej ved at tage produkt A-Z. Dette kan hurtigt blive en dyr fornøjelse og ofte ineffektiv fornøjelse som endda kan være skadeligt for dit helbred. 

Derudover er det bare endnu en ting, som du skal huske at gøre eller rage i løbet af dagen, hvilket ikke hjælper til at gøre din hverdag mere overskuelig.  

Med over 10 års fitnesserfaring samt uddannelser indenfor fysioterapi og kost, har jeg den fornødne teoretiske indsigt og praktiske erfaring til at hjælpe dig med at navigerer i denne jungle. Det vil betyde at du både bliver sparet en masse energi og penge, så vi kan fokuserer det det som er vigtigt, nemlig at få skabt en sundere dig.

Vægttab er svært! 
Mindre end 1:8 som forsøger sig på et vægttab (mere end 5 kg) mislykkes, og for mindre end 1:4 lykkes det at holde vægten af kroppen igen i mere end 5 år. Dette er ikke overraskende når man kigger på at over halvdelen af den danske befolkning er overvægtige, og mere end 15% er direkte fede. 

Vægttab er i teorien rimelige simpel matematik, som omhandler regnestykket omkring kalorie indtag vs. -forbrug. Det er dog ikke så let, da vores fødevareindtag er kraftigt forbundet til en lang række bio-psyko-sociale og kulturelle faktorer som omslutter vores liv. 

Jeg har selv kæmpet med vægten hele livet, og gør det stadigt og vil sikkert gøre det resten af mine dage. MEN jeg har lært at holde min vægt stabil og gør i dag, at jeg ved hvordan jeg kan skabe den krop, som jeg ønsker – og jeg kan hjælpe dig med at gøre det samme. 

Mine mange års erfaringer kombineret med min uddannelse som kostvejleder med speciale i vægttab, gør at jeg er i en unik position til at hjælpe dig med dit vægttab. Jeg kan hjælpe om målet er et vægttab på 5 kg eller 100 kg, så kan vi sammen få skabt den krop, som du ønsker og ved at du fortjener. Ja det kan også gøres på en måde, hvor det ikke kommer til at fylde alt i din hverdag.

Mindre end 1:8 som forsøger sig på et vægttab på mere end 5 kg mislykkes, og for mindre end 1:4 lykkes det at holde vægttabet i mere end 5 år. Dette er ikke overraskende når man kigger på at over halvdelen af den danske befolkning er overvægtige, og mere end 15% er direkte fede. 

Vægttab er i teorien rimelige simpel matematik, som omhandler regnestykket omkring kalorie indtag vs. -forbrug. Det er dog ikke så let, da vores fødevareindtag er kraftigt forbundet til en lang række bio-psyko-sociale og kulturelle faktorer som omslutter vores liv. 

Skader!
Jeg har haft dem alle, lige fra dem som jeg ikke havde forventet til dem, Til dem som kom fordi jeg var ung, arrogant og skulle spille smart.

I dag er jeg ikke ked af de mange knæ og skulderskader, som jeg har haft gennem årene, i stedet sætter jeg pris på dem! Mine egne skader har givet mig en unik indsigt, erfaring og ydmyghed når det kommer til træning. Den kombination krydret med mit kliniske bio-mekaniske-blik fra fysioterapiuddannelsen og over 10 års erfaring med fitness, giver mig den teoretiske og praktiske erfaringen til at du lærer den korrekte teknik første gang, så du både undgår skader, men på langt sigt vil kunne løfte tungere og mere energi effektivt de næste mange år frem.

Om du går og drømmer om at komme i gang med styrketræning eller om du ønsker at tage din træning til næste niveau, så kan jeg hjælpe. 

Styrketræning handler grundlæggende set om 2 parametre. 1. Ens evne til at producerer stor (eksplosiv) styrke over kort tid.

  1. Korrekt teknik, som vil hjælpe en forblive stabil, undgå skader samt lade en flytte vægten så biomekaniks effektivt som muligt. 

Styrketræning er en af mine specialområder. Med mere end 10 års erfaring og en stor teoretisk indsigt i både vægtløftning, hypertrofisk træning, biomekanik og progressionsplanlægning, kan jeg hjælpe dig med at nå dine mål om det er at lave kropsbaseret øvelser, blive stor som et skur eller opnå en tung og dyb squat.

Egen personlig rekord. 150 kg i squat, 195 i dødløft, 135 i bænkpres.

P.hd. bodybuilder og styrketræner Eric Helms siger det perfekt i sin bog: The Muscle & Strength Pyramids.

”Det vigtigste for at opnå langvarig succes i din træning eller vægttab er, at du holder ved og bliver ved med at gøre det med den rette intensitet og interval over tid.” 

Dette er bestemt letter sagt end gjort, og jeg har selv tabt motivationen i måneder ad gangen, men har lært fra dem hver gang!

Et af de ting som jeg har oplevet, går igen, og igen hos både mig selv og mine klienter så er har det været når vi enten har fået skader, glemt at planlægge (prioriterer) vores træning ind i vores hverdag eller forsøgt at være for perfekte – så vi er endt med at brænde ud. 

Længere periode væk fra træning er surt, da man kan finde det svært at komme afsted igen, da man nu føler at man næsten skal starte helt forfra. 

Lad mig hjælpe dig godt i gang, og lad os sammen få skabt en struktur omkring dit liv, så du ikke ender med at tabe det hele på gulvet igen. 

Træning med det formål at “få større muskler” kaldes hypertrofi, og handler om at få udsat dine muskler for et nok arbejde, under lang nok tid og med nok intensitet til at der tvinges en tilpasning af kroppen (adaptation).


Når det sker, så sker der en fortykkelse af muskelfibrene, som fører til at man bliver både stærkere og større.
Om du er mand eller kvinde så er hypertrofi træning essentielt for at opnå drømmekroppen.

Rigtig mange, særligt kvinder tror at det kun handler om at komme langt nok ned i vægt for at opnå en tynd, atletisk krop. Desværre er dette helt forkert og i stedet ender de ofte i en nedadgående spiral af konditionstræning, hvor de aldrig opnår den krop eller fysisk som de går og drømmer om.


Med mere end 10 års erfaring og en stor teoretisk indsigt og forståelse af hypertrofisk træning, kan jeg hjælpe dig med at få opbygget din drømmekrop.

Med min baggrund som fysioterapeut og med erfaring fra mere end 5.000 behandlinger, får du en personlig træner som kan tage hånd om dig, hvis du har skader og sørger for at du ikke får dem til at starte med.

Vi ønsker alle at leve sundere, men hvad er sundhed?
WHO definerer sundhed, som ikke kun fravær af sygdom, men at du også har det 100% godt fysisk og psykisk.

Andre vil forsøge at fortælle dig, at sundhed kræver at du leve vegansk og tage cleansing curer og dyrke yoga hver dag.

Jeg mener at sundhed handler om, at vi kan holde vores vægt, gøre vores bedste for at forebygge sygdomme og have en krop, som kan leve op til de krav vi stille den for at vi kan leve vores liv til sit fulde potentiale.

Med en baggrund indenfor fysioterapi er jeg trænet i kritisk tænkning, og har brugt år på nøje at udvælge min kilder. Derved sikre vi, at udelukkende modtager information som er baseret på den bedste forskning og erfaringer fra nogle af verdens mest anerkendte undervisere og udøvere indenfor kost- og træning.

Man siger at musklerne bygges i centeret, men vises i køkkenet. Dette er ikke helt forkert.


Det er ikke svært at bruge 2 timer i centeret på at flytte noget jern eller stå og svede på løbebåndet, og du vil uden tvivl se resultater, særligt hvis du er nybegynder.


MEN du holder dig selv meget tilbage, uden den rette kost vil du se markant færre resultater af din træning, hvis målet er styrke- eller muskelopbyggende træning.
Hvis dit mål er vægttab, så er det essentielt at vi har styr på kosten, da vægttab nu engang er et spørgsmål om energi indtag vs. energiforbrug.


Med 10+ års erfaring indenfor træning og med en uddannelse som kostvejleder med speciale i vægttab, har jeg både den praktiske erfaring og den teoretiske indsigt til at hjælpe dig i mål med din nuværende træning, eller hjælpe dig med at tage din træning til det næste niveau.

Forøget vægt, daglig hovedpine, diabetes 2 lignende symptomer, instabilitet omkring led og bækkensmerter… Kender du nogle af disse symptomer?


Det er typiske symptomer, som jeg har mødt igen og igen hos klienter enten under deres graviditet eller efter fødslen. Hvis du oplever nogle, eller alle af disse symptomer som vil jeg utrolig gerne hjælpe dig med at mindske dem, samt hjælpe dig med at komme så hurtigt og effektivt tilbage til din gamle livsstil som muligt.

Hvordan ser et typisk træningsforløb ud?

Et træningsforløb indledes med en samtale, hvor vi ikke træner, men i stedet kommer til bunds i dine mål, motivation og særlige behov/udfordringer. Derefter vil vi første gang lave relevante målinger og test, samt selvfølgelig træne sammen.

Træningen foregår enten udendørs, i træningscenter, på din arbejdsplads eller hjemme hos dig selv.
Vi lægger din træning, så det passer bedst muligt ind i din hverdag og rytme.

Træning handler om at bryde grænser, og som din personlige træner, vil sammen flytte disse så du sikres både fysisk og mental udvikling.

Du kan frit vælge mellem de træningsformer du kan lide. Alt efter mål og dit fysiske niveau, rådgiver vi dig, så du får de bedste resultater i forhold til vægttab eller noget andet, du gerne vil opnå med din træning. 

Tidligere klienter fortæller

Pia Cecilie Nielsen - 43 år

Center: Fitness World Skovvangen
By: Kolding
Ved start: 0 mdr. Træningserfaring
Nu: 7 mdr. Træningserfaring

Har haft den fedeste vægttabs/styrkerejse med Rune, som min PT gennem de sidste 6 måneder!

Jeg har fået ændret mit kropsudseende markant og blevet så meget stærkere, samt sluppet af med de nakke/skuldersmerter jeg døjede med det sidste år. Den hjælp Rune har givet mig under mit forløb, har været uvurderlig for min livssændring.

Sammen har vi opnået:

Vægttab: Jeg har tabt mig 11 kg og 16 cm rundt om maven, men vigtigst af alt er jeg blevet markant gladerer for mig krop.

Squat: Første gang kunne jeg goblin squat det med én 8 kg kettlebell, nu er min rekord 90 kg high bar squat.

Dødløft: Første gang kunne jeg dødløfte 30 kg, nu er rekorden 115 kg

Bænkpres: Startede med at have svært ved at løfte 10 kg stangen, og nu bænker jeg 55 kg i sæt.

Januar 2019

Juli 2019

Vil du opnå samme imponerende resultater?

– kontakt mig  i dag og ændre dit liv i dag –