muskelafspænding - symptomlindring - selvforkælelse

Jeg giver både mulighed for behandling på arbejdspladsen og hjemme hos dig, så du altid kan få en løsning, som passer ind i din hverdag.

Vi ved alle, at massage kan virke afstressende og bare generelt er lækkert. Men ved du at massage har en række positive effekter på både din psyke og din krop?

Med over 5.000 manuelle behandlinger, 3.000 massage behandlinger og en uddannelse som fysioterapeut får du hos mig en professionel behandling, hvor fokusset er på at kommer dybt i vævet og få bearbejdet dine spændinger og myoser, så du kan leve dit bedste liv.  Da jeg er 100% sikker på at du vil nyde din oplevelse tilbyder jeg altid 100% tilfredshedsgaranti på mine behandlinger, ellers må du slippe uden regning. 

Smerte: Regelmæssig massage, kan hjælpe med at løsne op for spændte muskler via påvirkning af centralnervesystemet og øget blodcirkulation, og derigennem hjælpe med at dulme smerte (1)

Stress, angst og depression: Når det kommer til at bekæmpe stress, angst og depression kan en jævnlig massage også have en effekt. Det menes at dette bl.a. skyldes øget aktivering af neurotransmitterende hormoner som serotonin og dopamin (2). 

kilder:

  1. https://time.com/4728672/massage-low-back-pain/ og 
  2. https://pdfs.semanticscholar.org/7a7e/b617344d5fdd2506e7a187cd33e17f127966.pdf

Kom af med dine smerter og spændinger i dag, bestil tid med det samme